Collegereeks Business Control voorjaar 2020

Collegereeks Business Control voorjaar 2020

Samenwerking
Deze collegereeks is een samenwerking tussen het platform cm:, Nyenrode Business Universiteit en Vakmedianet.

Locatie
Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen
Routebeschrijving >>

Tijden
De collegereeks vindt plaats op 6 dinsdagen van 10 maart t/m 14 april 2020 in een collegezaal van Nyenrode. Ontvangst is om 15.30 uur en het programma start om 16.00 uur. Het programma loopt elke collegedag door tot 19.30 uur. Tussendoor krijgt u een lichte maaltijd en koffie/thee.

Inschrijfgeld
• Het inschrijfgeld bedraagt € 2.295 per persoon, excl. btw.

De prijs is inclusief een certificaat van deelname van Nyenrode Business Universiteit en cm:, een halfjaar abonnement op cm: en documentatie.

Trainingen op maat
Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega’s of medewerkers met dezelfde leervraag of wilt u iedereen actief meenemen in een strategische verandering? Kies dan voor een training op maat. Samen ontwikkelen we een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op jullie behoeften. De leerdoelen, sprekers en te behandelen onderwerpen, oefeningen en voorbeelden stemmen we af op jullie wensen en dagelijkse praktijk.

Annuleren
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor de collegereeks kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van de collegereeks bent u 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.